Forum Brzeg on
Regulamin Kalendarz Szukaj Album Rejestracja Zaloguj

MegaExpert

Poprzedni temat :: Następny temat
problem z otwieraniem partycji
Autor Wiadomość
ciupik 



Wiek: 28
Dołączył: 19 Lut 2006

UP 1 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-10-10, 16:55   problem z otwieraniem partycji

Mam taki problem że jak wchodze na mój komputer to nie moge wejsć na żadną partycje
bo zamiast
"otwórz" jest "??(0)"
a zamiast "eksploruj" czy jak to tam jest jest "?????(X)

Wie ktoś moze co sie dzieje? bo nie wiem co i jak
0 UP 0 DOWN
 
Lukasz10_2004 


Wiek: 26
Dołączył: 16 Mar 2008

UP 13 / UP 5


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-10-10, 17:07   

Spróbuj zrobić przywracanie systemu :wink: może to jest wyjście
0 UP 0 DOWN
 
ptak82 
Create WWW



Wiek: 36
Dołączył: 20 Lis 2006

UP 1 / UP 2


Skąd: LA

Wysłany: 2008-10-10, 17:30   

http://www.searchengines....php/t94761.html i powinno być po problemie ;)
Ostatnio zmieniony przez ptak82 2008-10-10, 17:32, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
ciupik 



Wiek: 28
Dołączył: 19 Lut 2006

UP 1 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-10-10, 19:09   

Dzięki ptak82 na razie sie poprawiło ściągnełem jakiś program do tego nazwy już nie pamietam
tylko mam teraz jeden problemik jeżeli na pen drive mi to siedzi to jak mam to usunąć? formatowałem go chyba z 5 razy ale nod dalej mi pokazywał że coś tam jest
na tej stronie pisze zeby włączyć hold'a ale ja nie mam takiego przełącznika na pendrive
0 UP 0 DOWN
 
Pan_Pasztet 



Wiek: 32
Dołączył: 10 Maj 2005

UP 1 / UP 0


Skąd: Brzeg :)

Wysłany: 2008-10-10, 19:12   

ciupik, podrzuć go do mnie to Ci zrobie jutro...przy okazji mozna by pogadac o sieci
0 UP 0 DOWN
 
ciupik 



Wiek: 28
Dołączył: 19 Lut 2006

UP 1 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-10-10, 19:15   

hehe nie ma szans bo ja w szkole jestem bede dopiero na świeta jedynie jakieś rady co moge samemu zrobić

A co do sieci
mam już prawie wszystko w domu tylko trzeba zrobić... a ja przez telefon rodzicom nie pomoge za 3 tygodnie bede to cos zrobimy
Ostatnio zmieniony przez ciupik 2008-10-10, 19:17, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
ciupik 



Wiek: 28
Dołączył: 19 Lut 2006

UP 1 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-10-11, 08:39   

no i po dzisiejszym włączeniu komputera znikneły te dziwne znaki zamiast otwórz i eksploruj
no ale dalej mam ten objaw że przy starcie systemu włącza mi sie podwójnie okno moich dokumentów czyli do konca coś jest nie tak
0 UP 0 DOWN
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Zobacz posty nieprzeczytane

Skocz do:  

Tagi tematu: otwieraniem, partycji, problem


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template BMan1Blue v 0.6 modified by Nasedo
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 25
Nasze Serwisy:









Informator Miejski:

  • Katalog Firm w Brzegu