Tutaj możecie wrzucać skany swoich Prac Malarskich. Wymienimy się doświadczeniem i pogadamy o naszych "stylach". Zapraszam do malowania. Twórzmy SZTUKĘ BRZEGU!
Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy...
A oto i moje bohomazy :>
Proszę o konstruktywną krytykę oraz apeluję o wklejanie swoich prac. Konkurs czeka!
Ja uważam Skibek że to nie żadne bohomazy, a wręcz przeciwnie bardzo mi sie podoba Ja bym w życiu czegoś takiego nie namalowała (chyba w snach ) Chociaz nawet niewiem czy w snach bym tak namalowała No ale nic Pozdrawiam
Namalowałbyś, namalowała... Wystarczą tylko chęci i trochę farby
Gorąco zachęcam do tworzerzenia czegoś (co może sprawić wiele radości).
Madziu.Tes, dajże przykład tym leniuchom! Wiem, że potrafisz (te szóstki i piątki z plastyki mówią same za siebie)
Ja uważam Skibek że to nie żadne bohomazy, a wręcz przeciwnie bardzo mi sie podoba Ja bym w życiu czegoś takiego nie namalowała (chyba w snach ) Chociaz nawet niewiem czy w snach bym tak namalowała
Muszę się z Tobą zgodzić Madziu, Skibek ma talent i to jaki . Co do Twojego talentu, nie mogę się wypowiedzieć, bo nie wiem, jak malujesz. Za to u mnie no cóż nie ma się czym chwalić. Jedyne moje dzieło (pamalowane ściany na balkonie) podobało się tylko małym dzieciom. Oczywiście nie narzekam, bo to bardzo wdzięczna widownia , ale fakt, że ekipa remontowa zamalowała to dzieło sztuki mówi sam za siebie . W snach też nie jestem malarką, bo są bardzo monotematyczne
(te szóstki i piątki z plastyki mówią same za siebie)
Jak tatuś pomaga;) Nie no żartuje pomaga tylko czasem, a czasem odgapiam z czegoś... co to za sztuka? Bez sensu... Ty zawsze masz własne i fajne pomysły... a ja zanim wymyśle co by tu narysować.... to troche czasu minie
Skibek napisał/a:
Madziu.Tes, dajże przykład tym leniuchom!
Ja dam przykład to wszystkim sie odechce
Inez napisał/a:
Co do Twojego talentu, nie mogę się wypowiedzieć, bo nie wiem, jak malujesz.
zebys sie skibek nie czul samotnie to znalazlem dwa zdjecia obrazow mojej babci.przepraszam za jakosc zdjec tu sie nie popisalem ,zostaly zrobione przypadkowo.zato mozna z nich wypatrzec co nie co.jak bede w domu to obiecoje ze zrobie kilka zdjec jej dziel i pokaze.
ps.po babce talent przejela mama .tez maloje.
WOW !!! Skibku jak obejrzałam Twoje prace to mi ciarki przeszły , większość prac jest taka ...."demoniczna" . Z atavarku wynika że masz trochę włosów ,a z prac że kudłate myśli. Twoje prace przemawiają do mnie, niekoniecznie tak jak Ty byś chciał, ale chyba o wiele gorzej jest gdy patrzysz na obraz i nie wiesz jak go powiesić , gdzie dół , a gdzie góra. Ja otaczam się "słodzizną" i taki wstrząsik to przyjemna rzecz tak trzymaj !
a oto moja praca namalowana igłą i nitką DMC
Wilczki-Damianek.jpg jest to kwadracik wykonany dla chłopczyka nieuleczalnie chorego Damianka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum