Forum Brzeg on
Regulamin Kalendarz Szukaj Album Rejestracja Zaloguj

MegaExpert

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomocy
Autor Wiadomość
miniek1 
MGS



Wiek: 28
Dołączył: 07 Mar 2006

UP 0 / UP 0



Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2007-10-13, 15:16   Pomocy

Mam coś z gg i nie wiem co,gdy pisze y to mam z. Gdy klikam "?" mam ł.

pomocyyyyyyy
0 UP 0 DOWN
 
KtOŚ 
<--(x_x)-<<



Wiek: 32
Dołączył: 10 Kwi 2006

UP 18 / UP 25


Skąd: a domyśl się :P

Wysłany: 2007-10-13, 15:23   

wcisnij lewy shift + lewy alt :P

przestawiła Ci sie po prostu klawiatura :)

ewentualnie uruchom kompa ponownie ;)
0 UP 0 DOWN
 
yashin 


Wiek: 30
Dołączył: 27 Lut 2007

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2007-10-13, 15:24   

Zmień układ klawiatury na polski programisty.
0 UP 0 DOWN
 
miniek1 
MGS



Wiek: 28
Dołączył: 07 Mar 2006

UP 0 / UP 0



Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2007-10-13, 15:37   

KtOŚ napisał/a:
wcisnij lewy shift + lewy alt :P

przestawiła Ci sie po prostu klawiatura :)

ewentualnie uruchom kompa ponownie ;)


Ale to tylko w gg mam, robiłem reset i po chwili znowu to samo
Ostatnio zmieniony przez miniek1 2007-10-13, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
smooth 
wyrwany z kontekstu


Zaproszone osoby: 2
Wiek: 38
Dołączył: 21 Wrz 2006

UP 35 / UP 7


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2007-10-13, 15:47   

Dj YAsHiN napisał/a:
Zmień układ klawiatury na polski programisty.


ano !

Cytat:
wcisnij lewy shift + lewy alt


Jeszcze się korzysta z
lewy ctrl + lewy shift
Ostatnio zmieniony przez smooth 2007-10-13, 15:50, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
Agnes 
zadziorra ;)



Zaproszone osoby: 3
Wiek: 30
Dołączyła: 26 Mar 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: CDŚ

Wysłany: 2007-10-13, 16:30   

a jeżeli twierdzisz że to przez gg(co jest wg mnie niemożliwe) to zainstaluj sobie gg od nowa... jeżeli problem bedzie dalej to wyeliminujesz chociaż opcje że to wina gg :P
0 UP 0 DOWN
 
miniek1 
MGS



Wiek: 28
Dołączył: 07 Mar 2006

UP 0 / UP 0



Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2007-10-13, 17:19   

Agnes, Ja mam problem ten tylko w gg
0 UP 0 DOWN
 
Agnes 
zadziorra ;)



Zaproszone osoby: 3
Wiek: 30
Dołączyła: 26 Mar 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: CDŚ

Wysłany: 2007-10-13, 18:26   

no to odinstaluj je i zainstaluj ponownie :twisted:
0 UP 0 DOWN
 
HS-R 



Wiek: 36
Dołączyła: 10 Wrz 2006

UP 63 / UP 6


Skąd: Kraina Marzeń

Wysłany: 2007-10-13, 18:28   

Jak mi się przestawiają literki z i y to zawsze pomaga lewi ctrl wciśnięty z lewym shiftem :)
Czyli to samo co w poprzednich postach :)
0 UP 0 DOWN
 
Kathia 
Czubek i Patol ;)



Zaproszone osoby: 2
Wiek: 30
Dołączyła: 27 Lip 2007

UP 4 / UP 2


Skąd: z kątowni :P

Wysłany: 2007-10-13, 18:34   

Albo po prostu w pasku zadań jest ikonka klawiatury i trzeba zmienić język, bo się przestawiła. Nic prostszego :P
0 UP 0 DOWN
 
miniek1 
MGS



Wiek: 28
Dołączył: 07 Mar 2006

UP 0 / UP 0



Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: 2007-10-13, 18:41   

Zrobiłem. Zmieniłem wpisie do rejestru
0 UP 0 DOWN
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Zobacz posty nieprzeczytane

Skocz do:  

Tagi tematu: pomocy


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template BMan1Blue v 0.6 modified by Nasedo
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 29
Nasze Serwisy:









Informator Miejski:

  • Katalog Firm w Brzegu