Forum Brzeg on
Regulamin Kalendarz Szukaj Album Rejestracja Zaloguj

MegaExpert

Poprzedni temat :: Następny temat
Internet w Michałowicach
Autor Wiadomość
gunia 


Wiek: 42
Dołączyła: 29 Sie 2007

UP 3 / UP 1



Wysłany: 2007-09-07, 10:28   Internet w Michałowicach

Moja siostra od niedawna mieszka w Michałowicach i chciałaby założyć internet tylko nie wie jaki, czy radiówkę czy z tepsy. Poradźcie coś!
0 UP 0 DOWN
 
Przemo123 
;>


Wiek: 25
Dołączył: 04 Sie 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2007-09-07, 12:50   

Zależy jaki jest tam dostępny internet tylko te dwa :?: jak tak to radiówke :)
Ostatnio zmieniony przez Przemo123 2007-09-07, 12:51, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
Latarnik 



Zaproszone osoby: 2
Wiek: 27
Dołączył: 11 Lis 2006

UP 1 / UP 0



Wysłany: 2007-09-07, 15:35   

ja mam noestrade i nie polecam nie zawsze jest internet nawet pare dni
0 UP 0 DOWN
 
Tymcio 


Zaproszone osoby: 1
Wiek: 27
Dołączył: 07 Wrz 2006

UP 24 / UP 19


Skąd: Michałowice

Wysłany: 2007-09-07, 15:46   

ja polecam internet Radiowy z 3vnetu.

a jak sie kuzynka nazywa (najlepiej nazwisko)...
napisz na PW jak nie tu :)
0 UP 0 DOWN
 
Przemo123 
;>


Wiek: 25
Dołączył: 04 Sie 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2007-09-08, 10:54   

KOKSU napisał/a:
ja mam noestrade i nie polecam nie zawsze jest internet nawet pare dni


Ja też posiadm neostrade i według mnie nie jest ona dobra tylko czekam aż mi sie umowa skończy.Niekiedy jej wcale nie moge włączyć.Nie polecam jej :x
0 UP 0 DOWN
 
gunia 


Wiek: 42
Dołączyła: 29 Sie 2007

UP 3 / UP 1



Wysłany: 2007-09-08, 17:36   

Dzięki za info. Byłam już w kawiarence 3vnetu i są szanse. :)
0 UP 0 DOWN
 
Latarnik 



Zaproszone osoby: 2
Wiek: 27
Dołączył: 11 Lis 2006

UP 1 / UP 0



Wysłany: 2007-09-08, 18:19   

Przemo123 napisał/a:
Ja też posiadm neostrade i według mnie nie jest ona dobra tylko czekam aż mi sie umowa skończy.Niekiedy jej wcale nie moge włączyć.Nie polecam jej :x


Ja jeszcze rok mam z tym pseudo internetem umowe
0 UP 0 DOWN
 
KtOŚ 
<--(x_x)-<<



Wiek: 33
Dołączył: 10 Kwi 2006

UP 18 / UP 25


Skąd: a domyśl się :P

Wysłany: 2007-09-08, 18:35   

Cytat:
Ja jeszcze rok mam z tym pseudo internetem umowe


a neti nie możecie wziać?? :) .....ja mam i calkiem fajnie działa :) ....braki łącza zdarzają sie sporadycznie ....ale naprawiane są w szybkim tempie ;)
0 UP 0 DOWN
 
Przemo123 
;>


Wiek: 25
Dołączył: 04 Sie 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2007-09-08, 19:29   

właśnie z netią jest ciężko bo trudno jest znaleść takie miejsce zamieszkania gdzie netie można zamontować a wiem że netia jest najlepsza :D
0 UP 0 DOWN
 
Kathia 
Czubek i Patol ;)



Zaproszone osoby: 2
Wiek: 30
Dołączyła: 27 Lip 2007

UP 4 / UP 2


Skąd: z kątowni :P

Wysłany: 2007-09-08, 19:50   

KtOŚ napisał/a:
a neti nie możecie wziać?? :) .....ja mam i calkiem fajnie działa :)

Ja też mam i polecam :D
Wcześniej miałam tą dziadowską Neostradę, która wiecznie nie działała :x
A na stronie internetowej Netii można sprawdzić wpisując początek nr telefonu, czy da się założyć, czy też nie, ale myślę, że nie powinno być z tym problemów. :D
0 UP 0 DOWN
 
Necia 
*zakręcony pechowiec*



Zaproszone osoby: 2
Wiek: 30
Dołączyła: 18 Kwi 2006

UP 24 / UP 8


Skąd: LA

Wysłany: 2007-09-08, 21:11   

w Lubszy mimo że większość ludzi ma neo, to znam ludzi którzy mają też Netię wiec myślę że i w Michałowicach będzie to możliwe ;)
0 UP 0 DOWN
 
Tymcio 


Zaproszone osoby: 1
Wiek: 27
Dołączył: 07 Wrz 2006

UP 24 / UP 19


Skąd: Michałowice

Wysłany: 2007-09-08, 21:19   

ja mam 3vnet...
zero uptime serwera, chociaż net radiowy i naprawdę go polecam :)
0 UP 0 DOWN
 
qvist 


Wiek: 26
Dołączył: 16 Maj 2006

UP 0 / UP 0


Skąd: z domu

Wysłany: 2007-09-09, 00:02   

Netia jest na kablach Neo z tego co wiem więc nie powinno być problemów z podłączeniem, trzeba zapytać.
0 UP 0 DOWN
 
slawq 



Wiek: 41
Dołączył: 01 Wrz 2006

UP 37 / UP 6


Skąd: Skarbimierz

Wysłany: 2007-09-09, 00:36   

od miesiąca mam netie na łączu TPSA, okres oczekiwania 3-4 tygodnie, do tej pory zero problemów.
0 UP 0 DOWN
 
Kathia 
Czubek i Patol ;)



Zaproszone osoby: 2
Wiek: 30
Dołączyła: 27 Lip 2007

UP 4 / UP 2


Skąd: z kątowni :P

Wysłany: 2007-09-09, 09:38   

Ja też mam Netie na lini TP SA z modemu neostrady, więc jeśli w Michałowicach neostrada działa, to na pewno z Netią problemów nie będzie.
Czekałam ok 2 tyg na przełączenie, ale od lutego zero problemów, a z neostradą zawsze coś było :x
0 UP 0 DOWN
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Zobacz posty nieprzeczytane

Skocz do:  

Tagi tematu: internet, michalowicach


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template BMan1Blue v 0.6 modified by Nasedo
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 32
Nasze Serwisy:









Informator Miejski:

  • Katalog Firm w Brzegu