Wysłany: 2006-08-07, 16:08 BTP Piast Brzeg i Pogoń Łosiów 2006/07 - mecze i newsy
KADRY ZESPOŁÓW
BTP PIAST BRZEG
Bramkarze: Mirosław Boczarski, Kamil Smuga
Obrońcy: Artur Adasik, Mirosław Woroniecki, Piotr Grzyb, Marek Zagórski, Mateusz Błaszczyk, Kamil Mazurkiewicz, Mariusz Zuzek
Pomocnicy: Mariusz Świtoń, Paweł Kwiatkowski, Michał Pawluk, Wojciech Kaszub, Tomasz Drobniak, Łukasz Bonar, Janusz Fabijaniak, Bartosz Sierakowski, Stefan Karnatowski
Napastnicy: Norbert Czapka, Mateusz Posyniak, Tomasz Rabanda, Tomasz Raczyński, Łukasz Wolański, Marcin Galant
Trener: Zbigniew Świerczek
Przyszli: Mirosław Boczarski, Artur Adasik, Tomasz Drobniak, Mariusz Świtoń (z Burzy Lipki), Tomasz Rabanda (ze Startu Siołkowice), Paweł Kwiatkowski (powrót z Victorii Dobrzyń), Mateusz Błaszczyk, Michał Pawluk, Łukasz Wolański, Marcin Galant (z juniorów)
Odeszli: Krzysztof Łubowski (powrót do Fortuny Głogówek), Damian Sewiło (powrót do Victorii Chróścice), Damian Adamczak (kontuzja)
POGOŃ ŁOSIÓW
Bramkarze: Krystian Wietrzyński, Piotr Baranowski, Tomasz Gabruk
Obrońcy: Gabriela Baranowski, Kazimierz Wróblewski, Artur Soboń, Mariusz Kompanicki, Artur Uchwał, Paweł Gredys, Krzysztof Chruszczewski, Mariusz Skorupa
Pomocnicy: Roman Krawczyk, Krzysztof Chłopek, Tomasz Grabowski, Jarosław Hraca, Paweł Chłopek, Sebastian Gawlak, Wiesław Listowski
Napastnicy: Łukasz Szymański, Zenon Białek, Sylwester Mączyński, Władysław Chłopek
Trener: Dariusz Chołyński
Przyszli: Mariusz Skorupa, Wiesław Listowski (Z Orlika Michałów), Sebastian Gawlak (powrót z Victorii Dobrzyń)
Nikt nie odszedł
Ja po przemyśleniu popieram Dreda. Pełen kalendarz imprez sportowych naszych lokalnych drużyn i to nie tylko w piłce nożnej. Wyjazdy, "na swoim", towarzyskie etc. Należy powoli budować w społeczeństwie świadomość takich spotkań. Powoli może coś się zakorzeni i być może kiedyś z jednym autokarem zawodników wyjedzie drugi autokar kibiców?
i być może kiedyś z jednym autokarem zawodników wyjedzie drugi autokar kibiców?
i to właśnie jest zajefajne
pare razy byłem z CUKERKAMI-wiem wiem,niektórzy powiedzą że Cukiereczki to pierwsza liga,ale czy na niższych szczeblach nie ma emocji,rywalizacji???
POZDRAWIAM i czytam kalendarz
Ostatnio zmieniony przez sedzia DRED 2006-08-13, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum