Forum Brzeg on
Regulamin Kalendarz Szukaj Album Rejestracja Zaloguj

MegaExpert

Poprzedni temat :: Następny temat
internet w upc
Autor Wiadomość
RikiRikardo 

Wiek: 36
Dołączył: 29 Lis 2008

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-12-06, 19:02   internet w upc

jak to chodzi w brzegu? Powiedzcie mi prosze jakie macie pingi do onetu komenda ping -t onet.pl
0 UP 0 DOWN
 
Pan_Pasztet 



Wiek: 32
Dołączył: 10 Maj 2005

UP 1 / UP 0


Skąd: Brzeg :)

Wysłany: 2008-12-07, 04:50   

ja wpawdzie mam w opolu ale powiem tak... jest zaj****** :D jak cos bede bral to UPC :)
0 UP 0 DOWN
 
d0mino 
The Art Of Torture


Wiek: 37
Dołączył: 04 Sty 2008

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg :]

Wysłany: 2008-12-07, 08:38   

ja tez jestem bardzo zadowolony :) wkońcu to 10Mbit :D o pingach nie napisze nic gdyż aktualnie jestem w szkole
0 UP 0 DOWN
 
RikiRikardo 

Wiek: 36
Dołączył: 29 Lis 2008

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-12-07, 11:11   

domino jak bedziesz w domu i bedziesz mogl to sprawdz te pingi bo dla mnie to w sumie wazniejsze niz predkosc
0 UP 0 DOWN
 
d0mino 
The Art Of Torture


Wiek: 37
Dołączył: 04 Sty 2008

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg :]

Wysłany: 2008-12-07, 13:45   

Cytat:



Badanie www.onet.pl [213.180.130.200] z użyciem 32 bajtów danych:

Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=26ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=17ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=20ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=14ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=27ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=27ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=19ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=27ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=17ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=31ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=15ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=25ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=20ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=15ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=29ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=17ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=15ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=15ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=25ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=27ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=29ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=15ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=23ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=15ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=15ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=27ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=79ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=110ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=17ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=19ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=24ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=18ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=16ms TTL=56
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=17ms TTL=56

Statystyka badania ping dla 213.180.130.200:
Pakiety: Wysłane = 43, Odebrane = 43, Utracone = 0 (0% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 14 ms, Maksimum = 110 ms, Czas średni = 23 ms


mam nadzieje że Ci wystarczy
Ostatnio zmieniony przez d0mino 2008-12-07, 13:48, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
RikiRikardo 

Wiek: 36
Dołączył: 29 Lis 2008

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-12-07, 13:54   

spoko, dzieki
bez rewelacji ale w porownaniu do mojego neo 6mbit za 150zl miesiecznie gdzie mam srednio 36ms do gatewaya!!! to jest bardzo dobrze. Teraz tylko musze pomyslec jak zerwac umowe z tymi :censored2: z tpsa.


czasem lepiej dać ikonke zamiast obraźliwego słowa
Ostatnio zmieniony przez warlike 2009-01-04, 12:32, w całości zmieniany 4 razy  
0 UP 0 DOWN
 
Nuta 



Wiek: 28
Dołączyła: 02 Paź 2008

UP 0 / UP 0


Skąd: a stad...!

Wysłany: 2008-12-07, 14:09   

RikiRikardo,zerwac umowe z tak powazna firma chyba bedzie graniczyc z cudem-mojej mamie z ledwoscia sie udalo zerwac umowe z Tele2[z powodow takich,iz Pozniej sie dowiedziala,ze ta firma podlega pod firme TP i musiala placic za telefon podwojnie,o czym nie zostala o takiej mozliwosci poinformowana].

i radzilabym ci zedytowac posta i uzyc bardziej 'ugrzecznionego' okreslenia,inaczej cie moderatorzy zjedza :wink:
0 UP 0 DOWN
 
RikiRikardo 

Wiek: 36
Dołączył: 29 Lis 2008

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-12-07, 14:55   

Nuta napisał/a:
a].

i radzilabym ci zedytowac posta i uzyc bardziej 'ugrzecznionego' okreslenia,inaczej cie moderatorzy zjedza :wink:


juz.
0 UP 0 DOWN
 
Nuta 



Wiek: 28
Dołączyła: 02 Paź 2008

UP 0 / UP 0


Skąd: a stad...!

Wysłany: 2008-12-07, 17:04   

o,teraz lepiej ^^
0 UP 0 DOWN
 
yoober 
airsoft fan :D



Wiek: 33
Dołączył: 25 Mar 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-12-10, 22:16   

Super łącze ponad 1000kb/s :o zasysania sprawia uśmiech :P
0 UP 0 DOWN
 
Pan_Pasztet 



Wiek: 32
Dołączył: 10 Maj 2005

UP 1 / UP 0


Skąd: Brzeg :)

Wysłany: 2008-12-11, 11:33   

yoober napisał/a:
Super łącze ponad 1000kb/s :o zasysania sprawia uśmiech :P



czyżby ktoś miał neo 512 ?? :D czy moze UPC 20 MB ?? :D chyba ze korzysta z łacza na uczelni gdzie ma kilka MB na sekunde :D
0 UP 0 DOWN
 
lord 
antysikork



Wiek: 28
Dołączył: 20 Wrz 2008

UP 241 / UP 263



Wysłany: 2009-07-26, 15:04   

a upc ma w razie czego jakąś pomoc techniczną (infolinia czy coś takiego) ??
0 UP 0 DOWN
 
Adyk 



Wiek: 20
Dołączył: 02 Cze 2005

UP 7 / UP 1



Wysłany: 2009-07-26, 15:26   

lord napisał/a:
a upc ma w razie czego jakąś pomoc techniczną (infolinia czy coś takiego) ??

ma:
Jeśli dzwonisz z telefonu stacjonarnego:

Ogólnopolskie Biuro Sprzedaży: 0 801 94 95 00
Ogólnopolskie Biuro Obsługi Klienta: 0 801 94 94 80

Jeśli dzwonisz z telefonu komórkowego:

Ogólnopolskie Biuro Sprzedaży: 0-324 94 95 00
Ogólnopolskie Biuro Obsługi Klienta: 0-324 94 94 80

Opłata zgodna z cennikiem operatora sieci.


ostatnio dzwoniłem z jakimś problemem, na konsultanta trzeba było poczekać chwile, ale potem już szybko i sprawnie wszystko załatwiłem
0 UP 0 DOWN
 
Trifonas 
twoja stara


Wiek: 35
Dołączył: 24 Lut 2008

UP 31 / UP 12



Wysłany: 2009-07-26, 22:43   

Pan_Pasztet napisał/a:
ja wpawdzie mam w opolu ale powiem tak... jest zaj****** :D jak cos bede bral to UPC :)


już niedługo ;) hehe...
0 UP 0 DOWN
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Zobacz posty nieprzeczytane

Skocz do:  

Tagi tematu: internet, upc


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template BMan1Blue v 0.6 modified by Nasedo
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 32
Nasze Serwisy:









Informator Miejski:

  • Katalog Firm w Brzegu