Trzeba wkoncu cos zaczac o tym gadac przynajmniej tutaj NA FORUM bo z tego co wiem to ZARZAD W TYM KLUBIE NIC NIE ROBI....Bylem dzis na stadionie i ogladalem trening mojego syna...ktory zeby pograc na plycie glownej(to powinno byc codziennoscia) musiala DRUZYNA JUNIOROW zebrac trawe.. a nastapnie na glowna plyte WESZY DZIADKI ( po 50-60 lat) ...,tak nie moze byc moim zdaniem ze mlodziez gra na "dobrym" boisku raz na 2 tygodznie a jakies stare dziady sobie graja kiedy chca...jak mlodzi ludzie maja sie uczyc grac jezeli na bocznych boiskach nie ma trawyy...a starzy graja na porzadnej murawie...ZLE Z TYM KLUBEM!!!!!
ALe czy to taki ąz wielki problem? Uwazam ze boiska boczne nie sa AŻ TAK FATALNE jak mogło by sie wydawać. ALe zas z drugiej strony dziwie sie czemu Jr tam nie wpuszczają...
Może ja się wypowiem.
Boiska boczne są tragiczne- to prawda. Ale nie wymagajmy od głównej płyty niezniszczalności. Jeśli każda grupa miała mieć nawet jeden raz w tygodniu trening na płycie głównej to po dwóch miesiącach mielibyśmy drugą "gazownie". A oldboye grają bo za to płacą. Tyle.
no fakt ale jak ma sie wyksztalcic mlodziez(pilkarsko) jezeli jakies stare typy sobie graja na dobrym boisku a MLODZI NIE..dzis na bocznych boiskach staly ciezarowki!!! a co do tego placenia oldboyow...NO TO CO JA MAM ZAPLACIC DLA KLUBU ZA TO ZEBY MOJ SYN GRAL NA GODNYM BOISKU? BEZ PRZESADY...MOIM ZDANIEM SENIORZY POWINNI MIEC MNIEJ TRENINGOW NA GLOWNYM NIZ JUNIORZY I JM...
Wszystko niestety kręci sie teraz wokół forsy... heh
A szkoda bo fakt faktem - jak chcemy mieć dobrą druzynę w Brzegu skoro niemamy na czym ich trenowac?
Wszystko niestety kręci sie teraz wokół forsy... heh
A szkoda bo fakt faktem - jak chcemy mieć dobrą druzynę w Brzegu skoro niemamy na czym ich trenowac?
ZE spytam jestes zawodnikiem BTP?? ale nieoklamujmy sie kasa jest ale niestety nie dla mlodych ktorzy sie ucza tylko dla starych TAKICH JAK RABANDA CZY BIAŁEK...
Zarządcą stadionu jest Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji, a nie BTP Piast Brzeg, jeżeli się kogoś obrzuca błotem to wypadałoby sprawdzić fakty, a przyzwoitość wymaga podpisania się, zarzuty są bowiem kierowane do konkretnych osób
Poza tym sformułowanie "Zarząd w tym klubie nie robi nic" pozostawię bez komentarza.
Sam jestem członkiem Zarządu BTP Piast i choć ja akurat nie jestem związany w nim z piłką nożną, to chciałbym zaznaczyć, że członkowie Zarządu są w nim społecznikami i trudno od nich wymagać dużo więcej niż robią do tej pory... Ale po co ja to piszę, przecież lepiej jest coś krytykować patrząc na to z boku niż samemu coś zrobić bezinteresownie.
pozdrawiam
Ryszard Dzwonek
Ostatnio zmieniony przez qiero 2008-04-29, 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-04-30, 09:35 Re: BTP PIAST BRZEG- KLUB
xxxxxxx napisał/a:
Trzeba wkoncu cos zaczac o tym gadac przynajmniej tutaj NA FORUM bo z tego co wiem to ZARZAD W TYM KLUBIE NIC NIE ROBI....Bylem dzis na stadionie i ogladalem trening mojego syna...ktory zeby pograc na plycie glownej(to powinno byc codziennoscia) musiala DRUZYNA JUNIOROW zebrac trawe.. a nastapnie na glowna plyte WESZY DZIADKI ( po 50-60 lat) ...,tak nie moze byc moim zdaniem ze mlodziez gra na "dobrym" boisku raz na 2 tygodznie a jakies stare dziady sobie graja kiedy chca...jak mlodzi ludzie maja sie uczyc grac jezeli na bocznych boiskach nie ma trawyy...a starzy graja na porzadnej murawie...ZLE Z TYM KLUBEM!!!!!
Drogi Panie, przed Naszym Klubem najprawdopodobniej najważniejszy mecz w sezonie, od którego będzie zależał awans BTP do IV ligi, a Pan takie rzeczy publicznie wypisuje? Jeśli stan boiska jest dla Pana niezadowalający, to może lepiej porozmawiać z kimś odpowiedzialnym za jego stan, a nie wyciągać brudy na wierzch? W chwili obecnej to z całą pewnością nikomu nie pomoże, a może tylko zaszkodzić. Przed nami gorąca "majóka": mecz w LB, wyjazdy do Łubnian i Mechnic oraz spotkanie u siebie ze Źlinicami i BTP musi zdobyć w nich jak najwięcej punktów. Nie psujmy atmosfery wokół Klubu przed tymi ważnymi pojedynkami. Jeśli już chcemy zająć się krytykanctwem, to po zakończeniu sezonu, nie teraz. Nie przeszkadzajmy piłkarzom. I proszę pamiętać, że w najbliższym czasie ma ruszyć modernizacja obiektu (Widział Pan projekty?). Sądzę, że nie ominie ona i płyty głównej. Pzdr i proszę nie kierować się emocjami.
Wysłany: 2008-04-30, 14:35 Re: BTP PIAST BRZEG- KLUB
Michal-WKS napisał/a:
xxxxxxx napisał/a:
Drogi Panie, przed Naszym Klubem najprawdopodobniej najważniejszy mecz w sezonie, od którego będzie zależał awans BTP do IV ligi, a Pan takie rzeczy publicznie wypisuje? Jeśli stan boiska jest dla Pana niezadowalający, to może lepiej porozmawiać z kimś odpowiedzialnym za jego stan, a nie wyciągać brudy na wierzch? W chwili obecnej to z całą pewnością nikomu nie pomoże, a może tylko zaszkodzić. Przed nami gorąca "majóka": mecz w LB, wyjazdy do Łubnian i Mechnic oraz spotkanie u siebie ze Źlinicami i BTP musi zdobyć w nich jak najwięcej punktów. Nie psujmy atmosfery wokół Klubu przed tymi ważnymi pojedynkami. Jeśli już chcemy zająć się krytykanctwem, to po zakończeniu sezonu, nie teraz. Nie przeszkadzajmy piłkarzom. I proszę pamiętać, że w najbliższym czasie ma ruszyć modernizacja obiektu (Widział Pan projekty?). Sądzę, że nie ominie ona i płyty głównej. Pzdr i proszę nie kierować się emocjami.
P.S. Jedzie Pan do Lewina?
ty tam sie zajmij SLASKIEM a nie BTP!! WIELKI KIBIC<lol2>
Drogi Panie X, to ja się zwracam do Pana grzecznie, a Pan tak? No b. nieładnie, b. nieładnie... Przez Pana wypowiedź widzę jednak, że nie jest Pan wtajemniczony w niektóre sprawy "organizacyjne". Pzdr i życzę mniej nerwów na przyszłość.
To fakt, że młodzi piłkarze powinni być szkoleni na dobrych boiskach, bo inaczej to się mija z celem i zapewniam że ludzie w klubie mają tego świadomość. Jest bardzo duża szansa na to, że już nie długo na stadionie będą trzy lub cztery płyty w bardzo dobrym stanie, a w tego co wiem, to i w II LO ma być boisko zmodernizowane, więc jak wszystko się ułoży to piłkarze od żaka do oldboja będą ćwiczyć w godnych warunkach.
korzystając z krótkiej obecności w Brzegu postanowiłem wybrać się do Opola na bardzo ważny mecz(biorąc pod uwagę układ tabeli). Co się okazało- stwierdziłem kompletny brak kibiców Stali. Tak więc pytam się gdzie byli Ci kibice, którzy tak szczekają odnośnie meczu w Lewinie(czy tylko ten mecz jest ważny?). Zamiast szukać desperacko chętnych na ten wyjazd, trzeba było pomyśleć wcześniej nad zbieraniem ekipy. Uważając się za tak arcykumatego (MICHAŁWKS) powinieneś szybciej zebrać kumatą ekipę(o ile masz do niej dojścia) i w poufnym gronie ustalać szczegóły.Bo z tego co wiem to nie jeździsz na wszystkie wyjazdy, ale na te w których czujesz się bezpiecznie(a widzę, że lansujesz się na idola). Tak więc głęboki wdech i wydech i określenie się czy kibicujesz tylko Stali na dobre i złe, czy Śląskowi w bezpiecznych meczach?
Do tematu. To co Mnie nie zabije to Mnie wzmocni!. Komentarz to wybranych wyjazdów Stali.Albo się w to bawimy, albo nie podszywamy się pod FC Śląska. W końcu reputacja była wypracowywana tyle lat. A nie jeden cykor z drugim ma to :censored2:!
EJ to nie jest chyba ten temat zeby gadac o jakims NIBY KIBICEM SLASKA...Miejmy nadzieje ze te plany zwiazane z dobrymi plytami do gry w pilke nozna wypala w co watpie....ale dobrze by bylo...a co do MICHALA WKS to prosilbym nie udzielaj sie tutaj bo to nie twoj zasrany interes .... zajmij sie swoim "KIBICOWANIEM" jezeli to tak mozna nazwac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum