Forum Brzeg on
Regulamin Kalendarz Szukaj Album Rejestracja Zaloguj

MegaExpert

Poprzedni temat :: Następny temat
GG - co się dzieje z tym programem ?
Autor Wiadomość
steve 
w.w.j.d??



Zaproszone osoby: 4
Wiek: 34
Dołączył: 25 Kwi 2005

UP 6 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-04-14, 13:49   GG - co się dzieje z tym programem ?

Nie czy wam też, ale mi już od paru dni gg szwankuje masakrycznie, a dzisiaj to nawet zamula mi kompa :/ Co z tym można zrobić, poradzić? Wie ktoś?
0 UP 0 DOWN
 
Emill 
Neutral Good



Wiek: 36
Dołączył: 13 Maj 2006

UP 195 / UP 148


Skąd: Stąd

Wysłany: 2008-04-14, 13:59   

odinstalować, i zainstalować konnekta :P

z gg od kilku dni nie mam żadnych problemów.
0 UP 0 DOWN
 
gosia_85 

Wiek: 35
Dołączyła: 14 Kwi 2008

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-04-14, 14:04   

Też mam ten problem! Ponowna instalacja nie pomogła długotrwale :(
:twisted:
0 UP 0 DOWN
 
gasior 


Wiek: 29
Dołączył: 20 Mar 2007

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-04-14, 15:58   

Ja tez tak miałem ale zainstalowałem sobie starszą wersje gg bodajże mam 7.0 i mi normalnie chodzi wiec możecie spróbowac u siebie ;]
0 UP 0 DOWN
 
steve 
w.w.j.d??



Zaproszone osoby: 4
Wiek: 34
Dołączył: 25 Kwi 2005

UP 6 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-04-14, 16:22   

Już jest ok. Jednak trochę nerwów poszlo :)
0 UP 0 DOWN
 
ciupik 



Wiek: 29
Dołączył: 19 Lut 2006

UP 1 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-04-14, 16:39   

mam AQQ i jakoś nie narzekam na nie nawet na słabych komputerach nie zamula komputeraz a poza tym ma kilka ciekawych funkcji
0 UP 0 DOWN
 
Agnes 
zadziorra ;)



Zaproszone osoby: 3
Wiek: 31
Dołączyła: 26 Mar 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: CDŚ

Wysłany: 2008-04-14, 19:09   

ja tam nie mogę sie jakoś przemóc na inny komunikator... ale zawsze jak coś mi sie psuje to mam na to jeden niezawodny sposób :D usuń i instaluj jeszcze raz<-----zawsze potem jest ok ;)
0 UP 0 DOWN
 
kubut 
Antyreporter



Wiek: 27
Dołączył: 31 Maj 2006

UP 1 / UP 0


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-04-14, 23:29   

ja niestety (może i stety) przesiadłem sie na AQQ bo Gadu-Gadu mnie denerwowało... Ciągłe padanie serwerów, reklamy, kilka wkurzających rzeczy. Już od dosyć dawna używam AQQ i nie mam żadnych problemów, żadnych wyskakujących reklam, mnóstwo ciekawych dodatków, a do tego mnie ramu i procesora zabiera. GG niestety ma wady zarówno w programie, jak i serwery nienadążają (jakby nie patrzeć najpopularniejszy komunikator, a Ci co mają AQQ i inne zamienniki, i tak piszą z osobami GG i też obciążają serwery) dlatego w większości przypadkó nic nie da się zrobić, jak modlić się coby szybko przeszło...
0 UP 0 DOWN
 
ciupik 



Wiek: 29
Dołączył: 19 Lut 2006

UP 1 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-04-15, 17:31   

kubut
ja jedynie mam taki problem z AQQ że obrazki z GG mi nie dochodzą na AQQ nie wiem czemu
Ostatnio zmieniony przez ciupik 2008-04-15, 17:33, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
Tymcio 


Zaproszone osoby: 1
Wiek: 27
Dołączył: 07 Wrz 2006

UP 24 / UP 19


Skąd: Michałowice

Wysłany: 2008-04-15, 21:23   

ciupik napisał/a:
kubut
ja jedynie mam taki problem z AQQ że obrazki z GG mi nie dochodzą na AQQ nie wiem czemu


bo na aqq jest inna wersja gg :)
poza tym, aqq także korzysta z serwerów gg, więc jeśli nikomu nie działa gg, to Tobie też nie będzie działać ;P tylko AQQ sieć jest ok :)
0 UP 0 DOWN
 
Panna Nikt 


Wiek: 30
Dołączyła: 20 Maj 2006

UP 2 / UP 0


Skąd: z piekła rodem

Wysłany: 2008-07-08, 02:48   

Jako,że mój problem związany jest z gg podłączę się pod ten temat ;) .
Od kilku dni staram się użyć opcji "pokazuj status tylko znajomym" ,w moim rozumieniu oznacza to,że zarówno opis jak i status będzie ukazywany tylko osobom na mojej liście.Włączyłam tą opcję.Chcąc sprawdzić jej skuteczność założyłam drugi numer,którego na mojej liście nie zapisałam. Ku mojemu zdziwieniu opis był widoczny na liście drugiego numeru,nie pomagają tu ciągłe próby uruchomienia opcji,ponieważ sytuacja się powtarza. Mam pytanie czy są sposoby ,aby gg,nie "przepuszczało"? Mam zainstalowaną wersję 7.7,wydaje mi się,że "pokazuj status..." powinno już działać całkiem płynnie ;) . Trudno mi się przestawić na inny komunikator,ponieważ tego używam z dobre trzy lata (kwestia przyzwyczajenia nie pozwala mi opuścić "solidnego" gadulca ;) )
Edit: po kolejnych próbach zauważyłam,że opcja funkcjonuje tylko wtedy kiedy użytkownik jest zalogowany. Po wyłączeniu gg,"pokazuj status..." również się wyłącza :] .Tylko ja mam takie problemy,czy jest to w zupełności normalne,a co za tym idzie opcja ta jest kompletnie bezużyteczna?
Ostatnio zmieniony przez Panna Nikt 2008-07-08, 02:55, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
Piotro 
1312



Wiek: 29
Dołączył: 05 Sty 2006

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-07-08, 10:36   

Zainstaluj Tlen. Działa w taki sam sposób, ale jest o wiele solidniejszy i nie psuje się tak jak GG. Na próbę możesz mieć dwa, ale zaręczam, że przesiądziesz się na Tlen;)
Ostatnio zmieniony przez Piotro 2008-07-08, 10:37, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
Przemo123 
;>


Wiek: 26
Dołączył: 04 Sie 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: 2008-07-08, 11:22   

aQQ jest duzo lepsze niz gg i nie ma problemow xD polecam ;p
0 UP 0 DOWN
 
Pandzik 
Nic na siłę,wszystko młotkiem!



Zaproszone osoby: 1
Wiek: 32
Dołączył: 06 Lut 2008

UP 3 / UP 0


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-07-08, 16:09   

Ja na gg 7.7 zauważyłem tylko problemy serwera. Wiadomości które wysyłałem, lub ktoś wysłał do mnie potrafiły sie powtarzać same, co śmieszniejsze przychodziła powtórzona wiadomość z dnia poprzedniego i jej data, ani godzina sie nie zmieniała :) miałem jeszcze takiego buga, ze wysyłając koledze wiadomość nie mogłem za szybko sie wyłączyć, ponieważ później moje gadu było wyłączone ale wiadomość potrafiła jeszcze do niego polecieć nawet 10 razy w odstępach od kilkunastu minut do kilku godzin. I przez pewien czas bywało tak, że nawet w połowie rozmowy ktoś do mnie pisał ale u mnie sie to nie pojawiało, po kilkunastu minutach tak jakby sie odblokowywało i już normalnie tekst dochodził, jednak żeby było śmieszniej tego tekstu ktorego nie zobaczyłem to już nie otrzymywałem, czasem przychodził ni ztąd ni zowąd po jednym lub dwóch dniach w chwili włączenia gadu, i dopiero wiedziałem co ktoś pisał <hahaha>

Na całe szczęście już od pewnego czasu nie zauważam takich anomalii
0 UP 0 DOWN
 
Bob-One 
The king is only one.



Wiek: 31
Dołączył: 15 Lip 2008

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-08-15, 11:56   

No i gg chyba padło :) Dzisiaj rano próbuje włączyć i nic.
Jak u was ? Też nie działa ?
0 UP 0 DOWN
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Zobacz posty nieprzeczytane

Skocz do:  

Tagi tematu: co, dzieje, gg, programem, sie, tym


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template BMan1Blue v 0.6 modified by Nasedo
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 32
Nasze Serwisy:









Informator Miejski:

  • Katalog Firm w Brzegu