Forum Brzeg on
Regulamin Kalendarz Szukaj Album Rejestracja Zaloguj

MegaExpert

Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie na komputer?
Autor Wiadomość
jero 

Wiek: 43
Dołączył: 23 Sie 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

  Wysłany: 2008-03-21, 21:44   Gdzie na komputer?

Potrzebuję podpiąć swoje autko "seat toledo 1,9TDI 2000 rocznik" pod komputer, aby zdiagnozować problem. :x
Przyznam szczerze, że nie wiem gdzie to mogę zrobić w Brzegu. Przy okazji chciałbym wiedzieć jakie są koszty z tym związane?

czekam na propozycje :)
0 UP 0 DOWN
 
Kaspersky 


Wiek: 32
Dołączył: 10 Cze 2005

UP 15 / UP 2


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-03-21, 22:02   

Polecam tuż za Odrą, pierwszy skręt w prawo, druga brama w lewo (2 lub 3 pary niebieskich drzwi), tuż za serwisem ogumienia :) Mają chyba największe zaplecze jeżeli chodzi o interfejsy diagnostyczne. W skrócie; mało jest aut, których Ci tam nie sprawdzą ;) Koszt myślę, że około 100 zł, ale najlepiej podjechać, bo to tylko moje przypuszczenia.
0 UP 0 DOWN
 
KtOŚ 
<--(x_x)-<<



Wiek: 33
Dołączył: 10 Kwi 2006

UP 18 / UP 25


Skąd: a domyśl się :P

Wysłany: 2008-03-21, 22:57   

w PKS-ie też można podpiąć koszt ok 100 zł :)

w Oławie z tego co pamietam to jest po 50 zł :)
0 UP 0 DOWN
 
Necia 
*zakręcony pechowiec*



Zaproszone osoby: 2
Wiek: 30
Dołączyła: 18 Kwi 2006

UP 24 / UP 8


Skąd: LA

Wysłany: 2008-03-22, 12:33   

Mój tato też miał tego seata i z nim (zresztą z każdym autem) jeździł do Oławy, późnej napisze konkretne namiary. Gościu nie dość że ma sprzęt to co jakiś czas jeździ do Niemiec na szkolenia :)
0 UP 0 DOWN
 
blaster 



Zaproszone osoby: 10
Wiek: 35
Dołączył: 26 Kwi 2006

UP 138 / UP 192


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-03-22, 13:10   

a ja tez potrzebuje podpiac sie pod kompa tylko niewidzi mi sie jazda do olawy bo mi auto max 30-40 wyciaga :P tak więc prosze o dobra osobe mająca komputer i moze jeszcze jakiegos elektronika samochodowego bo sprawdzilem czesci mechaniczne i wszystko tak jakby gralo
0 UP 0 DOWN
 
roman20 
Roman



Wiek: 35
Dołączył: 26 Sie 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-03-22, 18:59   

Ja mam Passata i ostatnio byłem na przeciw garbarnii , tylko nie tam gdzie opony zmieniają , ale bramę dalej polecam , widać , że koleś zna się na rzeczy , wiem , że otworzył to niedawno , ale byłem bardzo zadowolony .
0 UP 0 DOWN
 
blaster 



Zaproszone osoby: 10
Wiek: 35
Dołączył: 26 Kwi 2006

UP 138 / UP 192


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-03-24, 18:05   

ma ktoś może namiary na ten warsztat na Grobli ? potrzebowalbym przedzwonic czy wogole maja soft do peugeota bo jak nieto nie warto jechac nawet sprawa pilna !
0 UP 0 DOWN
 
ślicznotka-e-34 
Transporter



Wiek: 32
Dołączył: 31 Maj 2007

UP 0 / UP 0


Skąd: stąd

Wysłany: 2008-03-24, 21:15   

blaster, tel. 502 928 081 :)
0 UP 0 DOWN
 
rikardo511 

Wiek: 53
Dołączył: 24 Mar 2008

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-03-24, 23:35   

blaster myśle że warto za odre a koszt to 60zl za podpięcie
0 UP 0 DOWN
 
blaster 



Zaproszone osoby: 10
Wiek: 35
Dołączył: 26 Kwi 2006

UP 138 / UP 192


Skąd: Brzeg

Wysłany: 2008-03-25, 07:37   

rikardo511 napisał/a:
blaster myśle że warto za odre a koszt to 60zl za podpięcie


tam właśnie chce jechac tylko chcialem numer telefonu do goscia czy ma softa do peugeota
0 UP 0 DOWN
 
d0mino 
The Art Of Torture


Wiek: 37
Dołączył: 04 Sty 2008

UP 0 / UP 0


Skąd: Brzeg :]

Wysłany: 2008-03-25, 08:13   

mogę podać numer na PW

edit

slicznotka już podał numer - nie zauwazyłem :P
Ostatnio zmieniony przez d0mino 2008-03-25, 08:16, w całości zmieniany 1 raz  
0 UP 0 DOWN
 
Adamek 
Love, Peace and Extasy!!!


Wiek: 29
Dołączył: 22 Sie 2007

UP 2 / UP 1


Skąd: Zielęcice

Wysłany: 2008-03-25, 21:44   

na komputerek mozna tez podjechac na poprzeczną do elektromot obok domu dziecka. :wink:
0 UP 0 DOWN
 
jajco112 

Wiek: 30
Dołączył: 05 Maj 2008

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-05-05, 18:44   

Warsztat na Shell-u... Diagnozowałem tam Rover-ka więc raczej z interfejsem do Seata nie bedą mieli problemów... W Łosiowie chłopak chyba też ma interfejs z tego co pamiętam do seata jest VAG tak więc nie powinno być drogo;)
0 UP 0 DOWN
 
RaZoR 



Wiek: 28
Dołączył: 03 Maj 2008

UP 13 / UP 9


Skąd: http://oclab.pl/

Wysłany: 2008-05-05, 18:46   

Stacja diagnostyczna w Pisarzowicach, nie wiem jak obecnie
0 UP 0 DOWN
 
nada17 

Wiek: 34
Dołączyła: 26 Cze 2008

UP 0 / UP 0



Wysłany: 2008-06-27, 05:37   

mam megane ale wczesniej seata i skode i jeżdze do elektromotu na poprzecznej obok domu dziecka.Gosc ma 2 komutery i robi to od kilku lat wiec cos sie chyba zna a cena to chyba 55 zl z wydrukiem
0 UP 0 DOWN
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Zobacz posty nieprzeczytane

Skocz do:  

Tagi tematu: gdzie, komputer, na


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template BMan1Blue v 0.6 modified by Nasedo
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 33
Nasze Serwisy:









Informator Miejski:

  • Katalog Firm w Brzegu