NOWOŚCI W KUCHNI! POLSKIE I TURECKIE DANIA W MEXICO BAR!
kebab
żurek w chlebie
barszcz
fasolka po bretońsku
pierogi
krokiety
naleśniki
Już od poniedziałku (21.11.2011) duże rabaty, promocje dnia, zniżki dla studentów i inne. Zapraszamy
polecamy
MEXICO BURGER - 9zł
ENCHILADAS (tortilla) - 1szt 12,50zł - 4szt 26,00zł (6,50zł szt)
...poznaj smak Meksyku
DOWÓZ (77) 463-50-96
Masta Eis - 2011-11-17, 14:13
Bardzo mi smakuje wasze jedzenie, żeby nie było, ale polskie dania w barze meksykańskim... to wygląda raczej słabo Wiem, że trzeba zabiegać o klienta, ale czy na pewno w ten sposób
Mexico-Bar - 2011-11-17, 15:40
Witam,
dziękujemy za opinię. Każda sugestia i uwaga jest dla nas bardzo cenna. Staramy się dopasować do każdego - dlatego też wprowadziliśmy takie nowośći w kuchni.
Jeśli jadłeś(aś) u nas i coś było nie tak albo coś się podobało prosimy o wasze zdanie i opinie. Postaramy się to zmienić albo udoskonalić.
Mexico-Bar - 2011-11-17, 15:46
.... nie daj się prosić!
bershka - 2011-11-18, 22:38
Zgadzam się z tym, że wprowadzenie polskich dań to beznadziejny pomysł...albo mówimy o kuchni meksykańskiej albo polskiej - nie ma nic pośrodku. Polecam p. Gessler - od razu by Wam ten kiepski pomysł z głowy wybiła.
wróż Mariusz - 2011-11-19, 21:39
Ja także podpisuję się pod stwierdzeniem iż wprowadzenie Polskich dań w menu kuchni Meksykańskiej to nad wyraz szalony pomysł i nie zyska on z pewnością sympatii tudzież przychylności gości znających się i gustujących w tejże kuchni..Pomieszanie z poplątanym...To poważny błąd by mieszać kultury narodowe i smakowe pod Polską flagą z daniami z innego kontynentu..Mexyk to Meksyk a Polska to Polska Jeśli zechcę żurek to pójdę nań do baru (na długiej w piccolo serwują wyśmienity) Natomiast jak najdzie mnie ochota na chili con carne odwiedzę was-decyzja należy do was...I nie ma co tu mieszać Gessler do tego tematu która niestety ocenia inne restauracje a nie wie co się dzieje w swoich rodzimych wystarczy poczytać opinie tych którzy w jejże bywali .Co do Mexico >.Zastanówcie się nad waszymi smakowymi pomysłami które mogłyby uderzyć w potencjalnego klienta